Karlstad   054-120 120   Åmål   0532-102 70   Trollhättan   0520-130 20  

Spontanansökan

Egenskaper varför personal blir anställd

Vad är en bra person, och hur får man reda på det? För att svara på det så låt oss först se hur Jobbakuten ser på rekrytering. Vilka är det som är de bästa på din arbetsplats? Vad är det som är speciellt med dem? Vilka egenskaper är det de har som gör att vi som kollegor och chefer känner oss trygga i att samarbeta med dessa personer och bygga organisationer runt dem för framtiden?

Jobbakuten har ställt frågan till sina kunder och samarbetspartners sedan 1996. Vilka egenskaper är det som är direkt avgörande för att en person ska lyckas hos Er?

Vilka egenskaper är det en kandidat har som gör att vi som kollegor och chefer känner oss trygga i att samarbeta med dessa personer och bygga organisationer runt dem för framtiden?

Vi på Jobbakuten har kommit fram till att det finns 13 egenskaper som gör att verksamheter anställer personal.

Kan man i en rekryteringsprocess identifiera minst fem av dessa egenskaper, så ökar chansen för en lyckad rekrytering.

Att rekrytera personal är ingen exakt vetenskap och man kan aldrig få undraprocentiga garantier att det kommer funka. Därför gäller det att ge intervjutillfället rätt förutsättningar. Alla är vi olika och man kan inte ha en standardmall för intervju- förfarandet. Det har visat sig att vår analysbaserade intervjuteknik har gett våra kunder en träffsäker och smidig rekryterings-process.

Vi har ett starkt utvecklingsfokus och vi fortbildar våra rekryteringskonsulter löpande. Vi är certifierade i personlighets- och färdighetstester för att ytterligare kunna säkerställa personliga egenskaper och faktisk förmåga hos kandidaterna. Som uppdragsgivare bestämmer du själv hur delaktig du vill vara i rekryteringsprocessen.

Är du på jakt efter nya talanger?

Kontakta oss

Karlstad
054-120 120

Åmål
0532-102 70

Trollhättan
0520-13020© 2021 Jobbakuten.se. Alla rättigheter förbehållna.